top of page

Samenwerkingen

Dopperfoundation.png

Er belandt elk jaar 8 miljard kilo plastic in onze oceanen. Dopper Foundation vindt het belangrijk om kinderen al vanaf jonge leeftijd bewust te maken van de invloed van ons gedrag op de aarde. Maar ze wil verder gaan dan dat. Als alle kinderen vaardigheden leren om deze problemen aan te pakken kunnen we de toekomst -zoals deze er nu uitziet- veranderen. Er is zoveel kennis op het gebied van duurzaamheid en de klimaatproblematiek en die moet gedeeld worden! Daarom werkt Theatergroep Droog Water samen met de Dopper Foundation. Zij zijn pioniers als het gaat om het vergroten van milieubewustzijn en het veranderen van gedrag. Dopper Foundation doet dit op een heel positieve manier. Ze willen niet met een vinger wijzen naar de dingen die niet goed gaan, maar juist oplossingen aanreiken zoals de duurzame Dopper fles. Na onze succesvolle pilot hebben wij de Dopper Foundation benaderd en met hen besloten samen door te gaan.

VSB Fonds.png

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Prins-Bernhard-Cultuurfonds_alternatief_

Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven en talent. Jaarlijks worden er meer dan 3.500 projecten ondersteund.

bottom of page